7 Mayıs 2009 Perşembe

Yıpranmış, kurumuş eller için Shea yağlı el kremi

Handy Gurugu El Kremi
http://www.lushturkey.com/shea-yagli-el-kremi/yipranmis-kurumus-eller-icin-krem/product.aspx?productid=136




Yardımcı, iyileştirici ve baharatlı el kremimiz. Yaratıcı satın alma ekibimizin (Simon ve Alan) millerce uzaklıktaki Gana’nın Gurugu köyünde buldukları organik shea yağı’ndan yapılan bu ürün, gerçekten el kremlerinde bir devrim. Yerel ticareti destleyen anlayışımızın ürünü olan bu yeşil el kremi, gül ve vanilya gibi kokmakta, içinde ise papatya, fıstık yağı, cashew yağı barındırmaktadır. Bunların hepsinin görevi zor hava şartlarında yıpranan ve kuruyan ellerinizin bakımını sağlamak ve nemlendirmektir. Son bir şey daha! Bu krem elleriniz tarafından çok çabuk emilmekte ve yağlı hissi yaratmamaktadır. Aradığınız şey bu değil mi?

Çok etkili olduğunu düşünüyordum gördüğümden beri, fakat mağazada kokusuna baktığımda kullanamayacakmışım gibi geldi, bir de baharat kokusu falan yazınca hiç alasım gelmemişti. Sonra bir krem bağımlısı olarak bunu da aldım en sonunda. İyi ki almışım hatta geç kalmışım. Gerçekten etki olarak gördüğüm en başarılı el kremi. Kokusunda da önyargılı davranmşım. Sürünce bir iki dakika sonra kokusu gerçekten muhteşem oluyor. Kıvamı da farklı kil gibi çamur gibi, çok sevdim :)

Hayatımda şimdiye kadar kullandığım en etkili el kremi. Kullanmayı unuttuğum zaman farkettim ki ellerinizi kalıcı olarak nemlendiriyor. Kuru eller için çare.

El kremi değil sihirli iksir gibi bişey. Bedeninizdeki her türlü tahrişi(çizik, sıyrık, hatta epilasyon sonrası için çok ideal) çok kısa sürede iyileştiriyor, hem de yağlı his bırakmadan. Sürekli çantamda taşıyorum, inanılmaz bir ürün, çok çok memnun kaldım.

Handy Gurugu El Kremi
http://www.lushturkey.com/shea-yagli-el-kremi/yipranmis-kurumus-eller-icin-krem/product.aspx?productid=136



Bu ürünü
Lush Türkiye İnternet Sitesi'nden hemen satın alabilirsiniz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin